Less is more

Ikväll blev det kyckling till middag. Grundreceptet är superenkelt. Har hittat det hos Åse. Allt man behöver ha hemma är smör, grädde, creme fraiche och Santa Marias Chicken & Steak. Ev lite soja också men den skippar jag. Man halverar kycklingen, steker den i smör och kryddar på generöst med Chicken & Steak och lite flingsalt. Över med kycklingen i en ugnsform och vispar ur pannan med grädde och creme fraiche. Häller gräddsåsen över kycklingen och in i ugnen på 200 grader i 20 minuter. Jag hade fetaost hemma så jag smulade över det och smaksatte även gräddsåsen med 1 msk lag ur en burk med soltorkade tomater. Måste ändå säga att grundreceptet är godare, när jag la till de extra smakerna försvann liksom kryddan som i sig ger rätten så god smak. Less is more…



Lite läsning under matlagningen. Monique var ju med i DN igår. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s