Krämigare äggröra

Snappade upp ett tips om att separera äggvitan och gulan när man gör äggröra för att få den extra krämig. Testade detta i morse och det blev så himla bra!

Vispa äggvitorna för sig med en gaffel och smält smör i en stekpanna. Sänk till medelvärme och häll i äggvitorna. Salta och rör om tills de fått en fast konsistens. I med gulorna och rör om tills du får den konsistens du vill ha på röran. Jag serverade med en extra klick smör på och lite parmesan. Ska dock aldrig mer köpa färdigriven parmesan -ska det va så ska det va – det vill säga riva själv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s