Snabblax

Lax i ugn är så enkelt att variera. Bara att blanda grädde med din favoritsmak på färskost eller creme fraiche. Det finns massvis av smaker att välja på. Bästa snabbmaten. Igår blev det just detta till middag, jag valde att göra gräddsåsen med creme fraiche med smak av  saffran och tomat.

La en laxfilé i en ugnsform, kryddade med flingsalt och peppar, finhackade lite gul lök och fördelade över laxen. Vispade 1 burk creme fraiche med 1 dl grädde och hällde över. Gräddade i ugnen på 200 grader i en kvart. Receptet har jag hittat hos Åse. Klicka här för att läsa receptet i sin helhet.

One thought on “Snabblax

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s