Mascarponefylld kycklingfilé

Hade lite mascarpone kvar från desserten jag gjorde i fredags. Bland det absolut godaste jag vet är kycklingfilé fylld med färskost, men jag har aldrig testat mascarpone. Den förknippas ju oftast med efterrätter snarare än maträtter. Men man tager vad man haver!
Blev väldigt gott med en sån krämig och gräddig färskost. Det smälte i munnen med kycklingen. Baconet gav lite att tugga på!

Krydda kycklingen med svartpeppar och stek i smör på låg värme. När kycklingen är genomstekt, lyft den ur stekpannan och skär en bred ficka som fylls med mascarponeosten. Det blir lite kladdigt men snåla inte, fyll på ordentligt! Linda försiktigt in kycklingen med några baconskivor och lägg tillbaka i stekpannan. Stek tills baconet är färdigt. Jag åt ratatouille till.

4 thoughts on “Mascarponefylld kycklingfilé

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s