Remouladsås

Jag älskar sås. Ibland lite för mycket. Eftersom jag bara lagar till mig själv blir det ofta sås över och jag har svårt att låta bli att nöja mig med det jag lagt upp på tallriken. Men jag jobbar på det och gångerna jag inser att jag efter middagen står och skedar i mig resten av såsen blir färre och färre. Men den här remouladsåsen jag gjorde i måndags kunde jag inte motstå…

Remouladsås
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
2 msk pressad citron
1 tsk dijonsenap
½ tsk gurkmeja
4 – 5 cm gurka
salt och peppar

Pressa citronen i en skål. Rör ihop allt med citronen till en sås och tillsätt hackad gurka. Gör gärna såsen dagen innan så lyfter det smakerna. Recept från Pia Nyberg.

3 thoughts on “Remouladsås

  1. Pingback: Panerad rödspetta | Johannas LCHF

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s