Renskavspytt

Idag blev det renskavspytt à la Jeanette Sjösten till middag. Snabblagat och gott med en klick cantadou på.

Renskavspytt
4 personer
2 paket fryst renskav
Salt
Peppar
Smör
200 g svamp
1 liten zucchini
Örtsalt
Cantadou pepparrot

Hacka lök och skär svamp och zucchini i bitar. Stek på svag värme i mycket smör. Krydda med friskt med örtsalt. Stek renskaven, krydda med salt och peppar. Blanda köttet med grönsakerna. Servera med en klick Cantadou pepparrot.

Det var gott men inte så mättande. Renskav är magert. Men med grönsaker stekta i rikligt med smör och färskosten till så var det helt okej. Men är jag vaken för länge ikväll lär magen börja kurra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s