Gratinerad, färsfylld zucchini

Igår testade jag ett recept ur Expressens LCHF-bilaga. Det blev ostgratinerad, färsfylld zucchini. Väldigt enkelt faktiskt. Har det inte framför mig nu men det var bara att hacka vitlök och gul lök, fräsa lite i smör, i med färsen, tillsätta tomatpuré, smaka av med salt och peppar. Dela zucchinin på mitten och gröpa ur. Fylla med färsen, strö över riven prästost och in i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.

Mamma fick grönsallad, rädisa och blomkål till. Själv åt jag strimlad vitkål. Kan verkligen rekommendera rå vitkål till köttfärsrätter. Så himla gott! Mamma tyckte det var gott, och spännande med zucchini som är nytt för henne.

8 thoughts on “Gratinerad, färsfylld zucchini

  1. Kanske skulle testa detta nu i veckan, har för mig att Ica sålde zucchini för 5 kr st…=) Kul att din mamma gillar LCHF!

  2. hallå johanna, du bjuder på så många goda recept och fina bilder!!
    jag måste bara få fråga, vart har du köpt dom jättesnygga tallrikarna ?
    gunsan

  3. Pingback: 5 juli 2012 – Recept från internet del 1 | Sofia Finnved

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s