En favorit hos mig (och många andra gissar jag) är ostfylld, baconlindad kycklingfilé. Tycker om att variera osten. Igår blev det greve. Steker kycklingen först, skär en ficka, fyller med den rivna osten och lindar bacon runt. Steker försiktigt tills baconet fått fin färg. Till detta gillar jag att äta broccolimos. Kokar broccolin mjuk, häller av vattnet och i med lite grädde och en stor smörklick som får koka i. Mixar sedan, smakar av med salt och peppar och avslutar med att blanda ner philadelphiaost.
Japp! Samma här! Baconlindad kycklingfilé tröttnar jag aldrig på! Speciellt med smaskig ostfyllning! 🙂
Ha en fin kväll!
Kram
//Lana
Det är verkligen lika gudomligt gott varenda gång 🙂
Och på tal om gott… Hela familjen (inklusive de två kräsna) åt din fiskgratäng och tyckte det var gott! Själv tyckte jag det var mer än gott!! Supersupergott! Kändes bra att det var mejerifritt. Vill laga mer sånt. Du inspirerar!
Kram
Tack, tack! Är jätteglad att jag kan inspirera med mina recept! 🙂
Kram
Pingback: Lika gott varje gång | Johannas LCHF