Grillat är godast

Igår blev det grillat som inledning på semestern. Marinerade fläskytterfilé med olja och den otroligt goda kryddan Cajun som jag köpte när jag var på LCHF-campingen i Säffle. Butiken som säljer kryddorna (och mycket annat) heter Spirea och har en webshop. Köpte två kryddor men kommer definitivt beställa fler. De är underbara och inga av kryddorna innehåller Glutamat (E621).

Till köttet gjorde jag grönsaksspett. Låt pinnarna ligga i blöt någon halvtimme, trä på grönsaker, pensla med olja och salta. Gott till grönsaksspett är fetaostcreme som man rör ihop enkelt med creme fraiche, fetaost och peppar.

One thought on “Grillat är godast

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s