Kyckling i dragonsås

När man vill ha en snabblagad och enkel middag som alltid blir god och är löjligt enkel att variera så är kyckling i gräddsås perfekt! Bara att strimla kycklingen och steka med lök, slå på grädde, krydda efter smak (gärna med färska kryddor) och låta puttra tills kycklingen är genomstekt och såsen krämig. Det här är en av mina favoritvarianter på detta.

Man tar helt enkelt det man har hemma och idag blev det en riktig fullträff. Så himla gott! Stek kycklingbitarna i smör med hackad schalottenlök. I med grädde, en klick creme fraiche, hackad färsk dragon, lite kycklingfond och krydda med vitpeppar. Låt puttra tills det är klart. Smaka av med salt. Höftar med måtten när jag gör det här så man får gå efter tycke och smak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s