Ägg- och tonfiskröra

En tonfiskomelett som gick sönder i helgen och mest blev en hög ägg och tonfisk stekt tillsammans blev väldigt, väldigt god. Så till frukost idag gjorde jag denna ägg- och tonfiskröra. Fräs ½ burk tonfisk i smör lite och sen i med äggsmeten (2 ägg, 2 msk grädde, salt och peppar). Rör runt med tills äggröran får den konsistens du vill ha. En vanlig äggröra vill jag ha krämig, men denna med tonfisk i får gärna stekas lite längre så den stelnar lite och får lite färg. Lite som en omelett som man trasar sönder vilket ju var fallet i helgen. På bilden nedan blev det dock en snabbvariant. Gott hur som!

2 thoughts on “Ägg- och tonfiskröra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s