Kanel- och ingefärspannkaka

Nu ska ni som tröttnat lite på omelett och äggröra få ännu ett gott frukostrecept! Tunna, frasiga pannkakor med vispad grädde, hur låter det? Dessa dessutom smaksatta med kanel och ingefära – hur gott som helst!

Kanel- och ingefärspannkaka
ca 6 pannkakor
4 ägg
3 msk creme fraiche
salt
kanel
ingefära
smör till stekning

Blanda ägg och creme fraiche och krydda med salt, kanel och malen ingefära. Smält smör i en stekpanna (helst pannkakspanna för bäst resultat) och stek pannkakorna. Ca ½ dl smet per pannkaka. Servera med vispad grädde och gärna lite bär om du vill.

3 thoughts on “Kanel- och ingefärspannkaka

  1. Vad gott det låter! Funderar på att göra något liknande fast med kokosmjölk då jag undviker mejeriprodukter!
    ha en fin dag!
    kram kram
    //Lana

  2. Pingback: Pannkaksfrukost à la LCHF | Johannas LCHF

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s