Laxburgare med dill, dijonsenap och majonnäs

Laxburgare är så himla gott! Gjorde ju det här om dagen och de blev så goda så jag var bara tvungen att göra en variant på dem igår.

Laxfilé
Dijonsenap
Dill
Majonnäs
Ägg
Salt och peppar

Snåla inte med dijon och dill! Blir så god smak! Mixa, forma, stek. Till det gjorde jag blomkålsmos (koka blomkål i grädde och en stor klick smör, låt grädden koka in helt, mixa och krydda med salt, peppar och muskot).

4 thoughts on “Laxburgare med dill, dijonsenap och majonnäs

    • Så lite så🙂 Tänkte faktiskt på dig när jag gjorde denna variant (bytte grädden mot majonnäs). Sen åt jag i och för sig blomkålsmos på grädde men det är ju nästan ett måste😉 Har hur som helst minskat på mejerierna. Åt mycket mer förut. Har det i åtanke att äta begränsad mängd. Funkar mycket bra!
      Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s