Kycklingrullader med ost och salami och gräddstuvad spenat

Köpte Guldfågelns tunnskivade kycklingfiléer för någon vecka sen och det är många skivor man får så priset var helt klart värt det. Delade upp filéerna om två i påsar och la i frysen. Snabblagat, gott och roligt att variera vad man lägger i rulladerna! I tisdags gjorde jag en variant på detta och åt det med gräddstuvad spenat, ett favorittillbehör som alltid funkar! Och så lite krispig paprika till.

Kycklingrullader med ost och salami
Tunnskivade kycklingfiléer
Skivor av Kotivara lantsalami
Skivor av valfri ost, helst av mild smak
Smör
Salt och peppar
Grillspett

Lägg salamiskivor och ostskivor på filéerna och rulla ihop. Fäst dem med en grillspett, salta och peppra och stek i smör på medelvärme.

Gräddstuvad spenat
Fryst spenat
Grädde
Kycklingfond
Smör
Salt, peppar och muskot

Värm upp spenaten i en stekpanna med en stor klick smör. Rör om hela tiden tills spenaten smält och slå på en skvätt grädde. Smaka av med ett par – 3 msk kycklingfond och låt koka en stund. Krydda med salt, peppar och muskot.

One thought on “Kycklingrullader med ost och salami och gräddstuvad spenat

  1. Pingback: Kycklingrullader « Jennys sida

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s