Tonfiskwraps

Häromdan åt vi LCHF-pannkakor här hemma, men jag tycker det är mycket godare att göra en wrap av pannkakan med en god, varm och matig fyllning istället för grädde och bär som jag tycker blir lite för dessertaktigt. Den här gången blev det tonfiskröra som fyllning. Måste nästan göra det snart igen för det vart så gott!

Mosade tonfisk med egengjord majonnäs. Kryddade med svartpeppar, klippte ner rikligt med färsk dill och pressade i lite citronsaft.

Advertisements

4 thoughts on “Tonfiskwraps

 1. Jag gjorde denna wrap i dag till lunch, med egengjord majonnäs, mycket gott och mättande.

  En fyllning, som också är mycket god i wraps är kallrökt lax, färskost och pepparrot. Jag har ätit denna kall, men den är nog minst lika god ljummen.

  Jag gillar dina recept, dels för att de är välsmakande, men också för att de innehåller så få ingredienser och är därmed lättlagade.

  • Kul att du också gillade den!

   Åh, jag vet! Det är en favoritfyllning hos mig med. Åt det mycket i somras, perfekt kall lunch på stranden eller picknicken. Men säkert god ljummen också som du säger och det passar nog bättre nu på hösten istället för den kalla varianten!

   Tack Maggie! Det är precis det jag vill förmedla, att god mat inte behöver vara krånglig! Eftersom det är just lätta recept med få (men rätt) ingredienser jag själv letar efter när jag letar inspiration till mina middagar så är det ju just sådana recept som hamnar här på bloggen. Det är kul att höra att det uppskattas!

 2. Pingback: Matlista | Underbara saker som gör vardagen mindre grå @ Spotlife

 3. Pingback: Grön LCHF & Pannkakor | Underbara saker som gör vardagen mindre grå @ Spotlife

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s