Coleslaw

Coleslaw är verkligen ett jättegott och smidigt tillbehör. Jag gör en enkel variant där jag bara strimlar vitkål tunt och skär rödlök i tunna skivor, blandar med majonnäs (inte för mycket, det ska inte bli en sås), lite dijonsenap, salt och peppar. Vanligen har man även creme fraiche i men som ni vet håller jag igen på mejerierna och det blev, tycker jag, till och med godare utan! Kanske för att jag älskar majonnäs.

7 thoughts on “Coleslaw

  1. Är helt såld på din blogg!! Jag har oxå problem med mejeriprodukter och ffa grädde. Nu lever jag på ägg i alla former med fett eller majonäs o blir riktigt mätt! Tack för alla tips

  2. Pingback: Efter tre mejerifria veckor har det hänt en del | Johannas LCHF

  3. Pingback: Chilismör och pepparsmör | Johannas LCHF

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s