Currysmör

Igår testade jag att göra ett nytt kryddsmör till middagen. Kyckling stod på menyn så det blev ett currysmör. Det var lika gott som det låter!

Currysmör
Osaltat smör (rumstempererat)
Curry
Havssalt
Gul lök

Skala och finhacka löken. Fräs mjuk i smör i en liten kastrull under omrörning. Låt curry och salt fräsa med mot slutet. Häll över i en skål och låt kallna. Blanda sedan currylöken med den rumsvarma smöret och rulla in i plastfolie.

5 thoughts on “Currysmör

  1. Pingback: Kyckling med currysmör | Johannas LCHF

  2. I egenskap av fortfarande relativt ovan i köket, och ej mogen att höfta med ingredienser ännu. Skulle någon kunna dela med sig av några exakta eller ungefärliga mått på artiklarna? Tack på förhand, samt för idén till vad som borde vara ett riktigt välsmakande kycklingtillbehör!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s