Den här fiskgratängen bara måste ni göra. Det var nog den godaste gratäng jag ätit! Billig, enkel och snabblagad dessutom. Och mättande. Alla rätt!
Fiskgratäng med torsk och bacon
1 portion
1 torskfilé
1 paket bacon
1 liten gul lök
½ zucchini
ca 1 ½ grädde
Riven ost (jag hade prästost)
Smör
Peppar
Sätt på ugnen på 200 grader. Hacka lök och skär zucchini och bacon i tärningar. Stek i smör och peppra. Häll på grädden och låt koka ihop någon minut. Lägg torsken i en form och häll över grönsaksblandningen. Ställ in i ugnen i 10 minuter. Ta ut och strö över riven ost. Sätt in i ugnen igen i 10 minuter. I grundreceptet är det hokifilé, men jag älskar kombinationen torsk och bacon. Receptet hittade jag bland Kostrådgivarnas veckomenyer (en räddare i nöden när man behöver inspiration.)
Detta ska jag absolut prova!
Ha en toppenkväll! 🙂
Kram C
http://www.lycka33.blogspot.com
Ja, vad kul! Hoppas du gillar det! Återkom gärna med vad du tyckte 🙂
Kram
Självklart!
Ser riktigt gott ut, får testa snart!
Härligt! Kommer göra den snart igen, helt klart 🙂
Den här testade jag i förrgår och det var verkligen supergott!!
Skall testas i kväll 😊
Denna gjorde jag igår. fast hade bara 1/4 zuzzhini och rödlök istället men god blev den
Hej! Det står 1,5 grädde i recepter, men inte om det är deciliter eller matsked!!