Godaste fiskgratängen

Den här fiskgratängen bara måste ni göra. Det var nog den godaste gratäng jag ätit! Billig, enkel och snabblagad dessutom. Och mättande. Alla rätt!

Fiskgratäng med torsk och bacon
1 portion
1 torskfilé
1 paket bacon
1 liten gul lök
½ zucchini
ca 1 ½ grädde
Riven ost (jag hade prästost)
Smör
Peppar

Sätt på ugnen på 200 grader. Hacka lök och skär zucchini och bacon i tärningar. Stek i smör och peppra. Häll på grädden och låt koka ihop någon minut. Lägg torsken i en form och häll över grönsaksblandningen. Ställ in i ugnen i 10 minuter. Ta ut och strö över riven ost. Sätt in i ugnen igen i 10 minuter. I grundreceptet är det hokifilé, men jag älskar kombinationen torsk och bacon. Receptet hittade jag bland Kostrådgivarnas veckomenyer (en räddare i nöden när man behöver inspiration.)

9 thoughts on “Godaste fiskgratängen

Leave a comment